Spring naar content

Ticketverkoop Valente Festival is gestart!

02 september 2024

Het is zover! De ticketverkoop is vanaf nu geopend op ons ledenportaal ‘Mijn Valente’. Een ticket voor het festival kost 85 euro. We verkopen 350 tickets, dus meld je snel aan.

Praktische informatie

We organiseren het festival alleen voor leden. Om een ticket te kunnen kopen heb je een account nodig van ons ledenportaal Mijn Valente. Dit account kun je aanmaken bij het bestellen van je ticket.

Let op dat je hier het e-mailadres van je organisatie gebruikt. Als je al een account hebt kun je inloggen in je account en daarna een ticket bestellen.

Je kunt bij het bestellen van je ticket een inkoopreferentie opgeven. Ook is het mogelijk om je werkgever (lid van Valente) als debiteur op te geven. Een ticket factureren we 21 dagen voorafgaand aan het festival, je hoeft dus niet direct te betalen.

Wanneer er meer belangstelling is dan dat er plekken zijn, gaan we met een wachtlijst werken. Als je op de wachtlijst geplaatst wordt krijg je daar per mail een bevestiging van. Je krijgt ook automatisch bericht wanneer er een ticket voor je vrijkomt.

Hoeveel tickets kun je kopen? Omdat we met een wachtlijst werken kun je alleen voor jezelf een ticket kopen.

De volgende (annulerings)voorwaarden gelden