Spring naar content

Valente Festival – ticketverkoop start op 2 september

26 augustus 2024

We zijn weer een stapje verder in de organisatie van het Valente Festival en kunnen bekendmaken dat de ticketverkoop op 2 september van start gaat!

Op maandag 2 september 9:00 uur wordt de ticketverkoop geopend op ons ledenportaal ‘Mijn Valente’. Een ticket voor het festival kost 85 euro. We verkopen 350 tickets, dus meld je snel aan.

Het festival is voor ál onze leden. Niet alleen voor bestuurders maar juíst ook voor alle professionals die werken bij onze lidorganisaties, evenals voor cliëntenraden en ervaringsdeskundigen. We willen voor en mét jullie een inspirerende dag maken.

Ticketverkoop

Om een ticket te kunnen kopen heb je een account nodig van ons ledenportaal Mijn Valente. Dit account kun je aanmaken bij het kopen van je ticket. Als je al een account hebt kun je inloggen in je account en daarna een ticket kopen.

Wil je er maandag snel bij zijn? Maak dan nu vast je account aan op ‘Mijn Valente’.

Je kunt bij het bestellen van je ticket een inkoopreferentie opgeven. Ook is het mogelijk om je werkgever (lid van Valente) als debiteur op te geven.

Wanneer er meer belangstelling is dan dat er plekken zijn, wordt er een wachtlijst ingesteld. Als je op de wachtlijst geplaatst wordt krijg je daar per mail een bevestiging van. Je krijgt ook automatisch bericht wanneer er een ticket voor je vrijkomt.

De volgende (annulerings)voorwaarden gelden

Meer weten over het programma?

Contact hierover?

Laura Kluinhaar

communicatiemedewerker

laura.kluinhaar@valente.nl

06 57154928

Meer informatieover Laura Kluinhaar